barnresan

Löjromspizza

Den här godingen har vi gjort ett par gånger nu och i helgen blev den ett tillägg på påskbordet.

Löjromspizza!

Jag trodde inte man fick äta löjrom som gravid men efter att jag sett en annan gravid äta just det här kollade jag genast på Livsmedelsverket (vars rekommendationer jag valt att följa) och det får man visst det! Jag hann bara avstå i ungefär 7 månader, men det har vi tagit igen!
Det här är en extra bra maträtt om man är lite trött då det går supersnabbt att fixa. Den är dessutom lika god när den svalnat lite. Vi har gjort egen botten men det går så klart lika bra att köpa färdig deg på affären. På med Västerbottensost, in i ugnen och toppa sedan med crème fraîche, löjrom, rödlök och tomat. Mmmm!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats