barnresan

Oktober – November – December: Lillasyster 4, 5, 6 mån.

Oktober 2020: Lillasyster 4 mån.

Det glada humöret fortsätter men många kvällar gråtre hon ett tag innan hon somnar, jobbigt med magen i början! Hon har (redan!) börjat bli reserverad mot andra personer men det är väl så när vi inte träffar så många under dessa tider. Hon har hittat sina fötter, kan flytta saker mellan händerna, väger ca 6,7 kg och är ca 65 cm lång. Nu kan hon också vända sig från både mage till rygg och rygg till mage!

November 2020: Lillasyster 5 mån.

Som jag skrivit tidigare har hon mycket lättare med sömnen än brorsan. Hon sover redan en längre vila mitt på dagen. Nu sover de samtidigt i vagnen och storebror har börjat sova långvilor också! Magen har äntligen blivit bättre. Vi körde på Nan Sensitive eftersom vi hade den till storebror. Så var vi iväg och hade packat för lite ersättning så fick köpa Babysemp – och plötsligt blev det så mycket bättre med de ledsna kvällarna! Kanske hade det hänt i alla fall eftersom hon blir äldre men de gråtiga kvällarna är färre och färre.

December 2020: Lillasyster 6 mån.

Första tanden har nu spruckit igenom! Äntligen – efter lite oroliga nätter. Hon har varit glad men kan snurra en del. Hon skrattar mer och mer – mot oss, men är ganska skraj för andra. Tycker inte om när någon närmar sig för fort eller kommer för nära – väldigt viktigt med covid-avstånd tycker vår tjej! Vi har börjat med gröt som hon verkligen gillar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats